ITmap – Üzleti reggeli

AZ IT SZEKTOR KIHÍVÁSAI A FORMÁLÓDÓ VÁLSÁG TÜKRÉBEN

 

Hogyan érinti a hazai IT szektort napjaink gazdasági válsága? Nyertese lehet-e az iparág a változásoknak? Fokozódni vagy csökkenni fog a digitális megoldásokra való kereslet és ezáltal a munkaerőhiány?

Hogyan alakulhat a hazai szakemberhiány a szomszédos háború, az energiaválság, a forint ingadozása és a többi gazdasági kitettség tükrében? Mit érdemes tenni az egyik legmagasabb hozzáadott értéket hozó emberi erőforrással? Mitől lehet vonzó a hazai piac, és mire vágynak az érintettek?

Várunk egy finom reggelivel egybekötött szakmai beszélgetésre!

Program

  • Fischer Bálint – Banki, alapkezelési és brókerpiaci szakértő, a Dorsum üzletfejlesztési igazgatója: Prognózis hazai, európai és nemzetközi szinten: mi vár a gazdaságra és vele együtt az IT szektorra?
  • Pulay Gellért – ügyvezető, Human Priority Kft. (ITmap, Országos IT Megmérettetés): Az IT munkaerőpiac munkavállalói szemmel – kutatási adatok megosztása és elemzése
  • kötetlen beszélgetés

Időpont: 2022. október 27., csütörtök, 9-11 óra

Helyszín: 1118, Budapest, Rétköz u. 5., BudaWest irodaház, 2.emelet, Human Priority Kft., parkolás: mélygarázs -1.emelet

Igyekszünk megközelítési pontokat adni a várható gazdasági változásokra az IT piac szemszögéből erős emberi erőforrás fókusszal.

Gondolkodjunk együtt a legaktuálisabb IT piaci kihívásokról!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Szeretnék részt venni az üzleti reggelin: