Csapatunk

Hogyan indult útjára az ITmap?

Az ITmap tulajdonosa a Human Priority Kft., amely egy elsősorban informatikai keresésekre specializálódott fejvadász cég. Ügyfeleink a kis-és középvállalati, illetve a nagyvállalati szektorból egyaránt kikerülnek, emellett iparági szempontból is színes palettán mozognak. Mindez széles körű rálátást tesz lehetővé a piacra, megbízóink révén ugyanis naponta találkozunk az IT szektorban évek óta tapasztalható munkaerőhiánnyal. Hiszünk abban, hogyha meg tudjuk mutatni azt a számtalan és sokféle lehetőséget, amelyet az informatikai szektor rejt, még több érdeklődő számára lehet vonzó a pálya.

A már szakmában dolgozó szenioroknak is új lehetőségeket, irányokat szeretnénk megmutatni, emellett tájékozódhatnak a piac alakulásáról, támpontokat kaphatnak további karrierútjukhoz.

Az informatikai szektor népszerűsítését fontos küldetésünknek tartjuk, ezért is indítottuk útjára 2017-ben az ország legnagyobb online IT versenyét, az Országos IT Megmérettetést, amelyben a játékosok közel két tucat kategóriában tehetik próbára már meglévő tudásukat – illetve tehetnek szert új ismeretekre, mélyíthetik és bővíthetik tapasztalataikat. Sokan éppen ezen tanulási cél által vezérelve tartanak újra és újra a velünk.

Az ITmap mögött…