Dolgozz izgalmas, nemzetközi projekteken – itthonról

Egyéb Olvasási idő:1 perc

dolgozz itthonról

Ha az utóbbi csapatba tartozol, de nem akarod itt hagyni a családodat, barátaidat, van egy jó hírünk: sok magyar cégnél találhatsz nemzetközi kihívásokat! Most ezekből szemezgettünk kicsit :)

Az IT területben többek között az a bámulatos, hogy gyakorlatilag nemzetközi – az internetnek köszönhetően nincsenek területi megkötések, és bár előfordulhat, hogy a munkaadód elvárja, hogy fizikailag az irodában legyél, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a feladataid is az irodán belül maradnak. Sok olyan cég van, akik határokon átívelő projekteken dolgoznak, olyan, izgalmas kihívásokat szállítanak nap mint nap, mintha csak a szilícium völgyben ülnél, ujjadat az IT ütőerén tartva. Tudjuk, hogy szakmailag milyen fontos, hogy nagy projekteken dolgozhasson az ember, és azt is, hogy emberileg legalább ugyanilyen fontos, hogy közel lehessen a szeretteihez. A jó hír az, hogy ma már nem kell választanod a kettő közül, itthon is dolgozhatsz külföldre!

Melyik itthoni cégeknél dolgozhatsz külföldre?

Kezdjük például a Deloitte-tal, ami ugyan nem klasszikus IT cég, de szerencsére bőven kínál lehetőséget nekünk, „kockáknak” is.. Bár elsősorban könyvvizsgálattal, adótanácsadással és üzleti szolgáltatásokkal foglalkoznak, de adatelemzés & Big Data, IT audit, kiberbiztonság, üzletviteli technológia-fejlesztés területen is kínálnak pozíciókat. A nevüket talán hallottad, láttad filmeken, reklámokban is, hiszen a világ egyik legnagyobb szakmai szolgáltató szervezete, 150 országban vannak jelen és biztos lehetsz benne, hogy találsz olyan IT-feladatot, ami túlnyúlik a határokon.

[cegajanlo id=”deloitte”]

Ha viszont inkább a világot szeretnéd jobb hellyé tenni, akkor a Tigra informatikát ajánljuk, ők kifejezetten olyan, end-to-end fejlesztésekre utaznak, amik a megrendelő cég mellett a társadalomnak is hasznosak. Most többek között az úgynevezett people menedzsment csomag náluk a nagy durranás, amivel olyan országoknak akarnak segíteni, ahol még nincsenek meg a megfelelő elektronizálások. Mit jelent ez a gyakorlatban? A csomag tartalmazza az elektronikus anyakönyvet, személy- és lakcímnyilvántartási és kapcsolódó információk rendezését és strukturált szolgáltatását, vagyis csökkenti az adminisztrációt, a papírmunkát, a költségeket és a környezeti terhelést. A Tigra Informatikát emellett megemlítettük múltkori, CSR cikkünkben is, hiszen sokat tesznek az emberekért, számos iskolát, alapítványt és szervezetet támogatnak.

[cegajanlo id=”tigra”]

Igazi játék-rajongó vagy? Próbálkozz be a Betsson Groupnál! Világviszonylatban a legnagyobb online játékportfólióval rendelkezik, benne van a top 5-ben, amit jelentős részben a felkészült csapatának köszönhet. Közéjük tartozni igazi megtiszteltetést, és persze rengeteg kihívást jelent külföldön és belföldön egyaránt. Focirajongóknak érdekes lehet, hogy vannak a VB-hez kötődő projektjeik is, szóval gyorsan jelentkezz hozzájuk, ha össze akarod kötni a munkádat a hobbiddal!

[cegajanlo id=”betsson”]

…és ez csak néhány a számtalan cég közül, ahol izgalmas, határon túli kihívásokat találhatsz, egy itthoni – vagy stílszerűen ITHoni – irodában ülve. Dolgozz külföldre, Magyarországról, hogy a munka végén bármikor elmehess sörözni a haverjaiddal!

További izgalmas lehetőségekről itt olvashatsz!

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés