Év IT Állása szavazás – Göllner András

Ti mondtátok Olvasási idő:1 perc

Év IT Állása

“Nem csak a szakmai tudásomat bővíthetem, de a világlátásom, gondolkodásmódom is sokat fejlődik a pozíciómnak köszönhetően.”Göllner András, Ericsson

András több, mint 7 éve erősíti az Ericsson csapatát, 2,5 éve Big Data területen dolgozik, az Ericsson telefonos operátorainak munkáját segítő adatgyűjtő rendszeren, főleg C++-ban.

Tisztán emlékszik rá, milyen jó érzéssel töltötte el a pályázatra való jelentkezés, hiszen egy nagyon jó helyen, egy nagyon jó pozícióban tevékenykedhet, amit szívesen megoszt másokkal.

Munkájával kapcsolatosan legelőször a rugalmasság jut eszébe, ami nem csak a munkaidőre, de a munkavégzés módjára, a rotációs lehetőségekre is igaz. Bár őt is sokan keresik meg akár magasabb fizetési lehetőséggel kecsegtető ajánlattal, de a cégnél tapasztalt hozzáállást nem tartja megfizethetőnek.

A képzési rendszer kimagasló, hetente informálják a kollégákat az elérhető, főleg külső tanfolyamokról. Felettese még soha nem mondott nemet, nagyon támogatóak a kompetenciafejlesztésben. Mindezek mellett van arra is lehetőség, hogy mindenki megválassza, mivel szeretne dolgozni, így András a C++ fejlesztői munkája ellenére jelenleg a Java-val ismerkedik – céges keretek között.

A pozíciója azt is lehetővé teszi, hogy sokkal jobban átlássa az igen nagy méretű cég működését, illetve jobban megértse saját feladatainak eredményét.

A rugalmasság részeként általában meghagyják, hogy a kollégák a saját szakmai megítélésük szerinti legjobb megoldást tegyék le az asztalra.

Mind a csapat, mind a vezetői cserélődtek körülötte az évek során, de a fejlődési, tanulási lehetőség mindig adott volt – mindehhez pedig élhető, a munkavállalói igényeket kiemelten figyelembe vevő környezet társul.

Amennyiben szenior kategóriában Göllner Andrást tartod a legrelevánsabbnak az Év IT Állása címre, szavazz rá itt (határidő 2018. március 30.):

[totalpoll id=”2151″]

Visszalépés a főoldalra

Oszd meg Te is azokkal, akiknek adsz a véleményére!