Év IT Állása szavazás – Jenei Károly

Ti mondtátok Olvasási idő:1 perc

Év IT Állása

“Azért szeretem a munkahelyemet, mert itt úgy érzem, hogy a cégnek része vagyok, nem pedig az eszköze.” – Jenei Károly, PC Trade Systems Kft.

Károly csaknem 3 éve dolgozik a PC Trade Systems Kft.-nél, jelenleg projektmendzser feladatokat lát el a 30 fős szoftverfejlesztési üzletág egyik 10 fős csapatánál.

A vállalat vidéki székhelyű, Szegeden található az irodájuk, 2002 óta foglalkoznak hardver- és szoftverkereskedelemmel, valamint informatikai szolgáltatásokkal, elsősorban a KKV szektor számára.

A céget a fiatalos, vidám hangulat jellemzi, sokan gyakornokként érkezve kezdik el náluk karrierjüket, majd a diploma megszerzése után is náluk maradnak. Ezt alátámasztva 2016-ban nemcsak a Családbarát munkahely címet nyerték el, de Felelős Foglalkoztató díjat is kaptak.

Jenei Károly, PC Trade Systems
Jenei Károly, PC Trade Systems

A mindennapi munkában nagyfokú a szabadság, az irányelveken belül ők alakítják ki, hogy hogyan, milyen eszközökkel, módszerekkel dolgoznak, az ügyvezetést pedig hetente tájékoztatják az előrehaladásról. Mivel pontosan tudják, hogy csak akkor maradhatnak versenyképesek, ha folyamatosan fejlődnek, minden év elején meghatározzák, hogy milyen képzéseken, konferenciákon szeretnének részt venni. A tudásmegosztás jegyében pedig egy-egy ilyen alkalom után az adott kolléga beszámol a többieknek a megszerzett új információkról. Károly személyes fejlődését az is nagyban segíti, hogy lehetősége van az általa vezetett csapat mindennapjaiba beleszólni, a munkafolyamatokat közösen kialakítani.

A vállalatnál törzsidő van, ami 10 órától 15 óráig tart, ebből az időtartamból kell 4 órát az irodában lenniük. Ezen kívül rugalmasan tudják alakítani a munkavégzést, ami Károlynak nagyon nagy segítség két kisgyereke mellett. A leterheltsége nem igényel túlórát, ez is rendkívül pozitív számára. A képzések elvégzésére pedig munkaidőben is lehetőség van, sőt, a szakmai fejlődésre szánt idő be van építve a kollégák kapacitásának tervezésébe.

Minden egyes problémára keresik a legmegfelelőbb eszközt, ha szükséges, újabbakat is bevezetnek a cél elérése érdekében. A munkatársakkal szemben a mentorálás hívei, engedik, hogy mindenki kibontakoztathassa magát, és hagyják, hogy az új ötleteket kipróbálják.

Az ügyvezetés rendkívül támogató, maximálisan figyelembe veszik az igényeket. 

Károly bízik benne, hogy még hosszú távon tudja a cégnél karrierjét építeni.

Amennyiben vezető szakértő kategóriában Jenei Károlyt tartod a legrelevánsabbnak az Év IT Állása címre, szavazz rá itt (határidő 2018. március 30.):

[totalpoll id=”2153″]

Visszalépés a főoldalra

Oszd meg Te is azokkal, akiknek adsz a véleményére!