Ha iskolai szünet, akkor VISZ Programozó Tábor!

Események

VISZ

Van egy jó hírünk! Tudunk neki egy kiváló programot, ahol azon felül, hogy jó társaságba kerül, olyat tanulhat, amit biztosan hasznosítani tud a későbbiekben.

A hétköznapjaink szerves részévé vált a szinte megállíthatatlan technológiai fejlődés, amivel óhatatlanul a gyermekeink is találkoznak nap mint nap. A legfrissebb informatikai vívmányok, legújabb applikációk és az internet hatásait elkerülni nem lehet, viszont felkészíthetjük a fiatal generációt, hogy hogy a lehető legjobban tudja kezelni ezeket az innovációkat.

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) idén is megrendezi a programozó táborát az informatika irányt érdeklődő palánták részére. A gyerekek Kósa Judit és Őri László informatikai pedagógus kollégáktól tanulhatják meg az informatika és a programozás alapjait játékos formában, a gyerekek nyelvezetére szabva.

A tábor pontos helyszíne: ELTE IK 1117 Budapest Pázmány Péter Sétány.

Időpontja: április 12-13. és 18. Jelentkezni pedig április 9-ig lehet!

Ha Neked is számít, hogy gyermeked jó társaságban, szakképzett pedagógusok segítségével már fiatalon megismerkedhessen a világ egyik legversenyképesebb szakmájának alapjaival, akkor érdemes tenni egy próbát. Bővebb információ a táborral kapcsolatosan itt érhető el, regisztrálni pedig itt lehet.

Nézz meg egy videót a tavalyi táborról: