Te hol kezdenéd el a Python programozást?

Kezdjük el!

Pyhton

Sokan gondolkodnak ma abban, hogy a programozással elkezdjenek ismerkedni, de még ahhoz kevésnek érzik az érdeklődést, hogy sok százezer forintot, vagy a jelenlegi állásukat áldozzák be a tanulás oltárán. Mit javasolnál a legjobb barátodnak, ha most akarna belekezdeni a Python programozás megtanulásába?

Össze szeretnénk állítani egy olyan kerek anyagot, mely segít az önálló ismerkedéshez a Python programozás alapjait illetően, amihez hozzáértők,  a TE segítségedre van szükségünk!

A cikk Facebook bejegyzése alá kommentként vagy az alábbi űrlap kitöltésével küldd el nekünk, hogy a legjobb barátodnak milyen eszközöket javasolnál. Legyen az egy tutoriál, (vagy egy videósorozat) blog, online kurzusok, tankönyv, online játék vagy app vagy bármilyen más  tanulási módszer amit ajánlanál azoknak, akik most vágnának bele a Python megismerésébe!

[gravityform id=”5″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

A beérkezett anyagokat, ötleteket és módszereket pedig “közkinccsé” és könnyedén visszakereshetővé tesszük az IThon.info-n! Köszönjük előre is a segítséged!

Amennyiben szeretnél hasonló tartalmakat olvasni, kövess minket a Facebook és Instagram oldalunkon is!