Hol kezdenél bele a Weboldalkészítésbe?

Kezdjük el!

Weboldalkészítés

Sokan gondolkodnak ma abban, hogy a weblapkészítéssel, weblapfejlesztéssel elkezdjenek ismerkedni, de még ahhoz kevésnek érzik a vonzódást, hogy sok százezer forintot, vagy a jelenlegi állásukat áldozzák be a tanulás oltárán. Mit javasolnál a legjobb barátodnak, ha most akarna belekezdeni a weblapfejlesztés megtanulásába? 

Össze szeretnénk állítani egy olyan kerek anyagot, mely segít az önálló ismerkedéshez a weblapfejlesztés alapjait illetően, amihez hozzáértők, azaz  a TE segítségedre lenne szükségünk!

A cikk Facebook bejegyzése alá kommentként vagy az alábbi űrlap kitöltésével küldd el nekünk, hogy a legjobb barátodnak milyen eszközöket javasolnál. Legyen az egy tutoriál, (vagy egy videósorozat) blog, online kurzusok, tankönyv, online játék vagy app vagy bármilyen más  tanulási módszer amit ajánlanál azoknak, akik most vágnának bele a megismerésébe!

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

 

A beérkezett anyagokat, ötleteket és módszereket pedig “közkinccsé” és könnyedén visszakereshetővé tesszük itt az IThon.info-n! Köszönjük előre is!

Amennyiben szeretnél hasonló tartalmakat olvasni, kövess minket a Facebook és Instagram oldalunkon is!