ITmap café

ÖNJÁRÓ KULCSEMBEREK, NÉLKÜLÖZHETETLEN MENTOROK: A LEGSIKERESEBB IT CSAPATOK MŰKÖDÉSÉNEK TITKA

Miért visznek sikerre mindenki által temetett projekteket egyesek? Miért buknak bele az egyszerű feladatokba mások? A válasz az együttműködésben, a munkamorálban, a hozzáállásban, esetleg a kimagasló technológiai tudásban keresendő?

A fenti kérdéseket természetesen már mások is feltették, és többszázezres (!) mintán végzett kutatásokkal a megoldáshoz is sokkal közelebb kerültek.

Ismerd meg a következtetéseket Sági György lehengerlő stílusú tolmácsolásában, majd gondolkodjunk együtt a témáról!

Június 14-én ismét szakmai beszélgetésre, eszme- és tapasztalatcserére invitálunk! Két rövid előadással indítjuk a programot, majd pár fős “csapatokban” egy-egy, az előadó által bedobott  vitatémát járunk körül.

Sági György, product architekt, hálózatkutató:

  • Mi különbözteti meg a legsikeresebb IT csapatokat a többiektől?
  • Milyen kulcsemberek mozgatják ezeket a közösségeket?

Hogyan mutatják ki kutatások, hogy miként érdemes a kulcsembereket is megkülönböztetni? Kit nevezünk egyáltalán kulcsembernek? A hálózattudományos megközelítés egy másik dimenziót nyit a produktivitás és az innováció megértésében.

kulcsemberMára a számítási kapacitás lehetővé teszi nagy elemszámú, komplex rendszerek vizsgálatát, így meglepő eredmények születtek és várhatóan fognak még születni. Az egyéni zsenialitást felváltja a team zsenialitás. Természetesen nem tűnnek el a zseniális egyének, de a jelentőségük megváltozik.  A kérdés az, hogy hogyan ismerhetjük fel a cselekvő tehetségeket és azokat, akik képesek őket fejleszteni, azaz a mentorokat, illetve hogy mi a legértékesebb emberünk megtartásának legfontosabb pillére.

Ezt követően:

Pulay Gellért, ügyvezető, Human Priority Kft. (ITmap, Országos IT Megmérettetés):

  • Tudás vs. motiváció, egy IT verseny meglepő eredményei

A rendezvény időpontja: 2023. június 14., szerda 15-17 óra között

Helyszín: 1118, Budapest, Rétköz u. 5., BudaWest irodaház, 2.emelet, Human Priority Kft., parkolás: mélygarázs -1.emelet

A programon való részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt (max.12 fő) előzetes regisztrációhoz kötött!


Időpont *