ITmap szakmai workshop

KÉPESSÉGEK ÚJRAÍRVA –

MIT VÁRUNK A JÖVŐ IT SZAKEMBEREITŐL?

 

A világban végbemenő technológiai fordulat, a digitalizáció és automatizáció térhódítása, a demográfiai, társadalmi változások, a globalizáció és aktuálisan a COVID-19 pandémia, valamint az e jelenségekkel összefüggésben is egyre inkább elterjedő rugalmas és atipikus foglalkoztatási formák (pl. távmunka, home office, digitális nomaditás, stb.) alapjaiban változtatják meg a munkavégzés jövőbeni formáit, ezáltal az egyes munkakörökkel kapcsolatos munkaerőpiaci elvárásokat.

A munkaerőpiaci változásokat értékelő nemzetközi kutatások egyértelműen rámutatnak, hogy a hard skillek felértékelődnek, míg a soft skillek köréből újak kerülnek előtérbe. A korábban elvárt munkavállalói kompetenciák (pl. szakmai tudás, kommunikációs készségek, nyelvi kompetenciák, tárgyalási képesség, stb.) hátrébb sorolódnak, átértékelődnek vagy épp új tartalmat kapnak a munkaadók prioritási listáján.

HR / employer branding / marketing szakemberként hogyan látod mindezt? A változások már berúgták az ajtót, és visszafordíthatatlanul alakítják mindennapjaikat, ezért érdemes időben felkészülni a válaszokkal.

Várunk 2023. március 30-án, csütörtök délután, beszélgessünk az alábbiakról:

  • egybecsengenek várakozásaitok a nemzetközi elemzésekből kirajzolódó képpel?
  • miként változnak a hazai munkavállalói kompetenciákkal szemben támasztott
    elvárásaitok?
  • akár munkáltatói, akár munkavállalói oldalról fel vagyunk készülve mindezekre?

Előadók:

  • Várady Eszter, digitális üzletágvezető-helyettes, Századvég Konjunktúrakutató Zrt.: A jövő munkahelyei kutatás eredményeinek bemutatása – témaindító előadás
  • Pulay Gellért – ügyvezető, Human Priority Kft. (ITmap, Országos IT Megmérettetés) – Hogyan látja 2000 szakember a közeli jövőt a technológiai változások tükrében?
  • Szabó Balázs Márton – TestIT – Chief Service Officier, Head of Delivery: AI driven IT – Gondolatébresztő, vitaindító kérdések az új képességek meghatározásához.

A workshop időpontja: 2023. március 30., csütörtök, 15-17 óra

Helyszín: 1118, Budapest, Rétköz u. 5., BudaWest irodaház, 2.emelet, Human Priority Kft., parkolás: mélygarázs -1.emelet

A programon való részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt (max.15 fő) előzetes regisztrációhoz kötött!

Szeretnék részt venni a rendezvényen: