Kedves Látogató!

Egyéb Olvasási idő:1 perc

Örülünk, hogy egyre többen és gyakrabban látogatjátok az IThon.info oldalát, melyet azért hoztunk létre, hogy a lehető legtöbb információt megtaláld a hazai informatikai piaccal kapcsolatban.

Munkáltatók mutatkoznak be kifejezetten IT specifikus oldalról, és képzések közt válogathatsz bármilyen előképzettséggel is rendelkezel.

Az alábbiakban szeretnénk néhány hasznos információt adni az oldal használatához, hogy a lehető legtöbbet adja Neked:

  • Az oldal egyik legfontosabb része az összetett keresőrendszer, melynek segítségével a munkáltatók és a képzések között is szinte bármilyen általános vagy technológiai feltétel szerint szűrhetők az egyes adatlapok.
  • Ha megvannak a legfontosabb keresőszempontjaid, akkor kereséseid el is mentheted a saját fiókodban. Ebben segít a mentés ikonnal ellátott sor a beállított szűrőknél, egy gyors elnevezés és kattintás után, már meg is jelenhet a fiókodban, ha korábban regisztráltál. Adataidat természetesen bizalmasan kezeljük, erről bővebben is olvashatsz az oldalunkon.
  • A legszimpatikusabb cégek adatlapjainak frissüléséről külön értesítünk, ha elkezded ezeket a munkáltatókat, vagy képzéseket követni. Természetesen figyelünk arra, hogy csak a legrelevánsabb információkat küldjük el, maximum egy alkalommal havonta. A követéseidet szintén a regisztrációkor létrehozott saját fiókodban tudod kezelni, így ha már nem releváns számodra, akkor természetesen le is iratkozhatsz az értesítésekről. 
  • Olvass, tájékozódj a Hírek/Blog oldalunkon, az itt található sikertörténetek, a megszólaló szakértők mind segítik a naprakész eligazodást az IT piacon!
  • Kövess minket a Facebook oldalunkon is, ahol a híreken kívül olyan eseményeket is megosztunk majd, melyek szintén érdekelhetnek!

Amennyiben a Ti cégeteket is szívesen látnátok az oldalon, illetve úgy érzitek hogy az IT tevékenységeteknek hasznos lehet, ha nagyobb jelenlétet kaphatna a potenciális munkaerő számára, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a megjelentetésben.

Előre is köszönjük, ha megosztod velünk a véleményed, tapasztalatod az oldallal kapcsolatban, bármilyen észrevételt szívesen fogadunk az info@ithon.info címen.