Keressük 2017 legjobb hazai IT állását!

Egyéb Olvasási idő:1 perc

Év IT Állása

Az IThon.info csapatában folyamatosan azon munkálkodunk, hogy népszerűsítsük a hazai IT piacot, mutassunk meg többet cégekről, képzésekről. Mitől is jó egy állás az informatika világában? Erre a kérdésre kerestük a választ  az Országos IT Megmérettetésen.  Feltett kérdésünkre, miszerint “Melyek a jó informatikus állás legfőbb ismérvei?”, több mint 2200 szakmabelitől kaptunk visszajelzést.

 

!function(e,t,s,i){var n=”InfogramEmbeds”,o=e.getElementsByTagName(“script”),d=o[0],r=/^http:/.test(e.location)?”http:”:”https:”;if(/^\/{2}/.test(i)&&(i=r+i),window[n]&&window[n].initialized)window[n].process&&window[n].process();else if(!e.getElementById(s)){var a=e.createElement(“script”);a.async=1,a.id=s,a.src=i,d.parentNode.insertBefore(a,d)}}(document,0,”infogram-async”,”https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js”);

 
 

Azt már tudjuk, hogy általánosságban mit gondoltok arról, mik szükségesek az ideális pozícióban, mi viszont szeretnénk megtalálni 2017 legjobb és valóban létező IT-s állásait idehaza!  Megkérdezhetnénk a HR-eseket, vagy a fejvadászokat, hogy szerintük melyek most a piacon elérhető legszuperebb  pozíciók, de az vajon mennyire lenne hiteles?! Senki nem tudhatja ugyanis hitelesebben és pontosabban azt, hogy az informatikában feladatkör szempontjából mi ma a legjobb, mint Ti, akik benne dolgoztok.

Mutasd meg, hogy itthon is érdekes és tartalmas állások, valódi szakmai kihívások vannak, és nem kell a szomszédba mennünk, hogy jól érezzük magunkat a mindennapi feladatokban! Abban, hogy van mit megmutatni, szinte biztosak vagyunk, ugyanis júniusi felmérésünk során több mint 300 céget neveztetek meg a “legjobb hazai munkaadók” listáján, ahová érdemes hazajönni dolgozni IT-sként, és közel ötezren vettetek részt a szavazásban és voksoltatok a cégek valamelyikére.

Ezúttal azokat a magyar szakembereket keressük, akik azonosulni tudnak az említett vízióval, vagyis, hogy itthon is meg lehet találni álmaink IT állását – sőt, éppen ebben a pozícióban ülnek!

Ha egyetértetek a fentiekkel, legyetek Ti is azok között, akik népszerűsítik a hazai lehetőségeket és hallatják hangjukat!

Dőljetek tehát hátra a karosszékben, zavarjátok ki a főnököt, tegyétek a lábatokat az asztalra és töltsétek ki az alábbi adatlapot! A megadott szempontrendszerek alapján – mely a kutatáskor megjelölt 4 legtöbb szavazatot kapott tényezővel egyezik meg – meséljétek el, véleményetek szerint hazai földön miért a Ti helyetek a legjobb második otthon. Vagyis  2017 legjobb IT állása miért a tiétek! Írd le röviden pár sorban és segítünk utána kifejteni!

Három kategóriában keressük az idei év csúcs állásait: junior szint, szenior szint és vezető szakértői szinten.

A legérdekesebb öt-öt történetet segítünk kifejteni és megszavaztatjuk a szakma szereplőivel, kivel cseréltek volna legszívesebben munkakört a 2017-es évben.

Határidő: 2018.01.19.

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

Tovább az eredményhirdetéshez!