Legjobb IT állások Magyarországon

Sikerek Olvasási idő:2 perc

Év IT Állása

Csapatunkkal a hazai informatikus állások népszerűsítéséért dolgozunk csaknem másfél éve, felhívásunkra pedig közel 100 pályázat érkezett, ezek közül választottuk ki a junior, szenior, vezető szakértő szint kategóriák legjobbjait.

Az Országos IT Megmérettetés óta tudjuk, hogy leginkább az alábbiak határozzák meg, mennyire jó egy-egy állásban, hiszen több, mint 2200 szakember mondta el erről véleményét a verseny közepette:

  • Mennyire van lehetőség a tanulásra, fejlődésre?
  • Mennyire valósul meg a munka-magánélet egyensúlya?
  • Mennyire van lehetőség az önállóságra, a saját ötletek kibontakoztatására?
  • Mennyire van lehetőség a legújabb és a leginnovatívabb technológiák alkalmazására?

Pályázóink a fenti kérdésekre válaszolva mutatták be, miért indulnak el mindennap jókedvűen a munkába, avagy miért mennek át otthon szívesen a dolgozószobába, hogy nekikezdhessenek az aznapi feladatoknak.

Már csak Rajtad múlik, hogy a sok jó között megtaláljuk a legjobbat!  Szavazni 2018. március 30-ig lehet.

Ismerd meg, hogy hol mennyire van jó dolga az informatikusoknak (kicsit lehet irigykedni is :)), és válaszd ki azt, akivel akár Te is szívesen cserélnél, vagy amire Te is büszke lennél! Lássuk kik a jelöltek:

Junior szakemberek 

Németh András, Audi Hungaria Zrt. – „Nagyon érdekes kihívás a termelésről érkező igényekre hatékony és újszerű informatikai megoldásokkal szolgálni – és így szüntelenül követni az újonnan felbukkanó technikai lehetőségeket.” – Tovább olvasom!

Botos Ádám, Nextent Informatika Zrt. – “Szeretnék tenni valamit a közösségért, a fiatal pálya kezdőkért, hogy lássák, el lehet indulni jól és sikeresen is egy pályán.” – Tovább olvasom!

Monok Bori, PC Trade Systems Kft. – „Nagyon jó olyan cégnél dolgozni, ahol a vezetői hozzáállás az, hogy ha otthon minden rendben van, akkor a munka is könnyebben megy, és támogatnak is ebben. A PC Trade éppen egy ilyen hely!” – Tovább olvasom!

Orosz Dávid, Sonrisa Informatikai Kft. – “Rugalmas családbarát munkahely, mely folyamatos fejlődési lehetőségeket biztosít egy modern, de otthonos munkakörnyezetben” – Tovább olvasom!

[totalpoll id=”2146″]

Szenior szakemberek

Göllner András, Ericsson – “Nem csak a szakmai tudásomat bővíthetem, de a világlátásom, gondolkodásmódom is sokat fejlődik a pozíciómnak köszönhetően.”  – Tovább olvasom!

Balázs Levente, GuideVision Magyarország Kft. – “Egy nagyon dinamikusan fejlődő cégnél dolgozom, ahol abszolút biztonságban érzem magamat a jövőmet illetően.” – Tovább olvasom!

Juhász Sándor, ChemAxon – “Szeretek itt dolgozni, szeretem a munkámat, és szeretek ennek hangot is adni. Emellett itt az ideje, hogy minél többen is megismerjék a céget.” – Tovább olvasom!

Erdős Szilveszter, Codecool  Kft. – “Úgy érzem, hatásom van a cég jövőre, illetve a nálunk tanulók életére, ezt korábbi munkáim során nem mindig mondhattam el.” – Tovább olvasom!

[totalpoll id=”2151″]

Vezető szakértők

Polák Sándor Tibor, DXC.technology – “Felemelő érzés egy olyan vállalatnak a részese lenni, ahol maximálisan támogató a menedzsment, és ahol a sok átalakulás ellenére is mindig megtalálta az ember a számítását.” – Tovább olvasom!

Szakál József, Audi Hungaria Zrt. – „Egy olyan nagy vállalatnál, mint az Audi Hungaria, még hat év után is van lehetőség újabb és újabb kihívásokat találni, ami különösen érdekes része ennek a szakmának.”  – Tovább olvasom!

Kovács Áron, Codecool Kft. – “Nagyon kevés helyen bíznak meg a munkavállalóban, és adnak neki valódi felelősséget, félve attól, hogy akkor nem teljesít jól. Szeretnék alternatívát mutatni, hogy máshogy is lehet ezt kezelni.” – Tovább olvasom!

Jenei Károly, PC Trade Systems Kft. – “Azért szeretem a munkahelyemet, mert itt úgy érzem, hogy a cégnek része vagyok, nem pedig az eszköze.” – Tovább olvasom!

[totalpoll id=”2153″]

Tovább az eredményhirdetéshez!

Ha lemaradtál volna a felhívásról, de Te is büszkén mesélnél a munkádról az IT területén, itt jelezheted nekünk és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Te is oszd meg azokkal, akiknek adsz a véleményére!