Miért jó a One Identitynél dolgozni?

Egyéb

One Identity csapat

A leghitelesebb, ha a kollégák mondják el, miért szeretnek egy cégnél dolgozni. Olvasd el a One Idenity interjúsorozatának első részét, amelyben munkatársaik mesélnek nemcsak arról, hogy miért érzik úgy, hogy megtalálták a számításukat a cégnél, de őszintén nyilatkoznak arról is, miben kellene fejlődnie a vállalatnak.

“Kristóf: A legfontosabb számomra a One Identitynél, hogy szakmailag érdekes munkát végezhetek, ráadásul olyan környezetben, amely ezt feltétel nélkül támogatja. Nagyon szeretem azt is, hogy linuxos környezetben dolgozhatok. Bár az én csapatom nem kifejezetten open source termékeket fejleszt, de a szemlélet ugyanaz. Gyakorlatban ez egy olyan elvárási szintet jelent, ami magas szakmai színvonalat igényel, hiszen mindenki belelát a munkámba. A csapatban mindenki beleteszi a tudása legjavát és a csapatok is ugyanezt várják el egymástól.

Anna: Én például olyan megbeszéléseken, projektekben vehetek részt, és mondhatom el a véleményem, amelyek messze meghaladják a jelenleg itthon “átlagosnak mondható” gondolkodásmódot és állapotokat, és amelyek nagyon előremutatóak. Például több munkacsoport foglalkozik azzal, hogy a lehető legnagyobb mértékben befogadóvá, diverzebbé tegyük a cég-, és munkahelyi kultúrát. Ezeket a kezdeményezéseket nagyon értékesnek és fontosnak tartom, és nagyon hasznos, hogy az itthoni helyzetbe is betekintést tudok adni ezeken a megbeszéléseken.”

Olvasd el a teljes cikket itt!