Monoton a munka, kevés a fejlődés, de nem aktuális a váltás? Tudunk egy megoldást!

HR&IT

Ha úgy érzed, lehúznak a munkanapok, kevés sikerélménnyel térsz haza, többször kaptad már magad azon, hogy elvágyódva bámulsz ki az ablakon vagy a számítógéped képernyőjére, és csak azon agyalsz, hogyan kerülj ki az ördögi körből, sajnos valószínűleg elérted azt, amitől sok szakmabeli retteg: a munkahelyi kiégés határát.

A fejlődési lehetőségeknek, az új területek megismerésének, a kihívásoknak, a változatos feladatoknak és a versenyszellemnek IT téren is jelen kell lenniük, hiszen változás nélkül nincs haladás. A monotonitás, a szokványosság is mind a haladás ellenségei, sajnos ha végigkísérik a mindennapjaidat, lemaradhatsz a szakma minden gyönyöréről, egy szempillantás alatt elsuhanhat előtted akár életed nagy lehetősége is. “Aki lemarad, kimarad!”

Kihívások, célok és versenyszellem – az IT szektor mozgatórugói

Unod a szürke hétköznapokat, az agyzsibbasztó monotonitást a munkahelyen, a mindennapi mókuskereket? Váltáson gondolkodsz, de megrémít a válsághelyzet bizonytalansága? Kitörnél egy kicsit a csigaházadból, és szabadjára engednéd azt a lelkes és motivált IT-st, aki régen voltál? Nincs mese, ha minden kérdésre igennel válaszoltál, ott tényleg gond lehet.

A rohamosan fejlődő digitális szférában elengedhetetlenek a kihívások, a versenyszellem és a célok, ha ezek hiányoznak, gyorsan kiéghetsz. Pedig – sokak szemében- a világ egyik legizgalmasabb és legsokoldalúbb szakmáját űzöd éppen.

Aggodalomra azonban semmi ok, egy frissítő megmérettetéssel újra formába lendülhetsz! Próbáld ki magad hazánk legnagyobb IT versenyén, hogy ismét fellobbanhasson benned a régi tűz!