Sikeresen IThon – Passioners TALK rendezvény

Események

Mi, az IThon.info csapata szívügyünknek tekintjük, hogy a hazai IT piacon tevékenykedő sikeres és munkájukat szenvedéllyel végző szakembereket mutassunk be, akik szakmai tehetségük, kitartásuk és kreativitásuk révén sikeresek tudtak lenne a nemzetközi porondon is itthonról.

Passioners Hungary csapatával közös rendezvényünkön két a világhír felé tartó fiatal IT-szakember előadása lesz hallható április 5-én 19:00 órától az IT Passioners TALK rendezvénysorozat keretein belül Budapesten a 4BRO Downtown-ban. 

Az első előadó Kocsis Tamás, a ZeroNet alapítója lesz, aki az internetes cenzúrát akadályozó hálózati megoldása révén vált világszerte ismertté.  A fiatal fejlesztő, harmadik magyarként léphet április végén a kanadai Vencouverben az észak-amerikai TED-színpadára. Olyan nagynevű előadótársakkal szerepel majd együtt, mint Garri Kaszparov és Elon Musk. 

Az est második fellépője Lám István, a Tresorit társalapítója és ügyvezetője, a 30 legsikeresebb európai fiatal 2016-os Forbes-listájának egyik magyar szereplője lesz. A szakember azt a folyamatot mutatja majd be, hogyan váltak egy egyetemi projektből olyan világhírű vállalattá, amely ma már az Apple-lel is együttműködik.

Inspirálódjunk közösen a rendezvényen, az előadások után pedig egy korsó sör mellett folytassuk a beszélgetést kötetlen formában.

Csatlakozz a rendezvény Facebook eseményéhez itt!

Elővételes belépőjegyek 2017.04.03-án 12:00-ig 1.000 Ft-ért megvásárolhatók itt, a helyszínen a rendezvény előtt pedig 2.000 Ft ellenében.