Idén is vár az Infotér Konferencia Balatonfüreden (x)

Események

Infotér
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmed az Infotér Konferenciára, ahol olyan patinás előadókkal járhattok utána évtizedünk legfirtatottabb kérdéseinek, mint Kara Ákos, az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár, Dr. György László, a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, vagy épp a pénzügyi szektort jól ismerő Bernáth Tamás, a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatója. A politikai és pénzügyi szektoron túl a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is képviselteti magát Dunai Péter főtitkár személyében, valamint Vitézy Dávid, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum főigazgatója is lebilincselő előadással készül a konferenciára.
infotér
A fentieken túl az Infotér idén is az Autistic Art mellé áll, és egy Jótékonysági Vacsora keretein belül a licitre bocsátott tárgyak után befolyó összeget az alapítványnak ajánlja. Idén először, a borok mellett fiatal autista művészek képei is megvásárolhatók lesznek.
 
A rendezvény helyszíne: Anna Grand Hotel, Balatonfüred, Gyógy tér 1.
Időpontja: 2018. október 9-11.
Az Informatika a Társadalomért Egyesület idén a 0. napon a modern kori, digitális oktatást körül járó I/O Konferenciának ad otthont, ahol az oktatás mikéntje és jövője teljesen új megvilágításba kerül. A téma jelentőségét mutatja, hogy a nyitóbeszédet Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter mondja el.
 
A rendezvény helyszíne: Hotel Füred, Balatonfüred, Széchenyi István u. 20.
Időpontja: 2018. október 9.
 
Amennyiben szeretnél hasonló tartalmakat olvasni, kövess minket a Facebook és Instagram oldalunkon is!