Kiberkultúra és kiberbiztonság balansza – Cyber Security Konferencia vállalatvezetőknek

Események

kiberkultúra kiberbiztonság

Amit be kell látnunk, hogy eléggé kockázatos vállalkozás, ugyanis elmondható, hogy minden ami a kibertértől függ, ki van téve a kockázatoknak, így a személyes adatainkra, szellemi termékeinkre, digitális tulajdonainkra is komoly fenyegetést jelenthet a nem megfelelő biztonsági rendszer, amely fő problémaforrása az internethálózat sérülékenységéből adódhat. 

A problémára reflektálva a DBH Group az angliai Cyber Rescue-vel együttműködve azon dolgozik, hogy az információs rendszerekben rejlő lehetőségek kiaknázása révén segítse az integrált kiberbiztonsági rendszerek kialakítását, fejlesztését, megvalósítását. 

Alegfrissebb innovációikat egy üzleti reggeli keretein belül mutatja be a cyber támadások specialistája, Kevin Duffei a Cyber Rescue ügyvezető igazgatója, aki itthon eddig nem látott módon kibertámadást szimulál, ami ellen élőben helyez fel védőpajzsot. A támadás visszavágása során felhívja a figyelmet a az ösztönösen elkövetett hibás cselekvésekre, a vállalatok hiányosságaira, valamint “játékos módon” utat mutatnak a megoldás felé is, amiből valószínűleg sokat lehet majd tanulni. 

Az ingyenes szakmai reggeli 2017. június 8-án 08.30 órakor a Kempinski Hotelben (1051 Budapest, Erzsébet tér 7.) kerül megrendezésre, amire az alábbi linken tudtok regisztrálni.

Amennyiben szeretnél hasonló tartalmakat olvasni, kövesd a Facebook oldalunkat!